Gebze Adliyesi nereye bağlı?

Gebze Adliye Sarayı 40.796783 enlem ve 29.436632 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Hacıhalil Mh. ve Gebze ilçesine bağlıdır. Gebze Adliye Sarayı haritası Kocaeli ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Gebze Adliye Sarayı posta kodu 41400.

Adliyeler hangi kuruma bağlı?

Türkiye Cumhuriyeti Adalet Bakanlığı, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığına bağlı olarak çalışan, adalet ve yargı işlerinden sorumlu olan bakanlık.

Gebze Cumhuriyet Başsavcılığı nereye bağlı?

Gebze Adliyesi 40.816345 enlem ve 29.416367 boylamda yer almaktadır. Gebze ilçesine bağlıdır. Gebze Adliyesi haritası Kocaeli ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Gebze Adliyesi posta kodu 41400.

Türkiye’de kaç tane adliye var?

Başlangıçta yedi ilde kurulan mahkemelerin sayısı 2017, 2018 ve 2019'da yapılan eklemelerle on beşe yükseldi.

Kocaeli’de kaç tane adliye var?

İlimizde, biri İzmit Merkez ilçede, diğeri Gebze ilçesinde kurulu 2 müstakil Ağır Ceza Teşkilatı vardır. Ayrıca Körfez, Karamürsel, Gölcük ve Kandıra ilçelerinde, Kocaeli Ağır Ceza mülhakatı olarak kurulmuş adliyeler bulunmaktadır.

Adliyede en yetkili kişi kimdir?

Cumhuriyet Başsavcısı her adliyede mali talepleri Adalet Bakanlığı ile koordine eden tek yetkilidir.

Adalet Bakanlığının kurucusu kimdir?

Padişah II. Mahmut döneminde devlet yapısında yapılan köklü reformların bir parçası olarak adalet işlerini yürütmek üzere 1837 yılında Meclis-i Vâlâ-yı Ahkâm-ı Adliyye adında bir kurum kuruldu.

Gebze ilçesi hangi ile bağlıdır?

Gebze, (antik adları: Dakibyza ve Libyssa), Kocaeli'nin bir ilçesi. Marmara Bölgesi'nin en büyük sanayi kentlerinden biridir.

Çağlayan Adliye Sarayı hangi ilçeye bağlı?

Çağlayan Adliyesi 41.069824 enlem ve 28.979240 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Merkez Mh. ve Şişli ilçesine bağlıdır. Çağlayan Adliyesi haritası İstanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Çağlayan Adliyesi posta kodu 34381.

admin

Back to top