Asker dönüş yol parası nereye yatar?

Askerlik bitince yol parası nereye yatar?

Askerlik yol ücreti kişi askere gitmeden önce PTT şubelerine yatırılmaktadır. Yatırılan para, PTT şubelerinden T.C kimlik numarası ile çekilebilmektedir. Diğer yandan Ziraat Bankası üzerinden de askerlik yol paraları çekilebilmektedir.

Askerlik bitince yol parası ne zaman yatar?

senin adına yeni bir ziraat hesabı açılıyor, döndükten 1-1,5 ay içerisinde o hesaba yatıyor. kimlik ile ücreti alabilirsin. belli bir tutar * kesiliyor.

Askerlik bitince yol parası yatar mı?

Terhis olan ve evine dönecek olan askere de ödeme yapılmaktadır. Terhis olan askerlerin yol parası direkt olarak hesaplarına yatırılmaktadır. Bazı durumlarda askerlerin otobüs biletleri veya uçak biletleri alınarak yol parası ödemesi yapılması mümkündür.

Askerlik dönüşü yol parası var mı?

ASKERLİK YOL PARASI HESAPLAMA 0-600 KM arasında yol gidenlere bir günlük 20 TL verilir. 601-1200 KM yol gidenlere iki günlük 40 TL yol parası verilmektedir. 1201-1800 KM yol gidenlere ise 3 gün için 60 TL ödeme yapılır.

Asker harçlığı ne kadar 2021?

2021 Yılı Askerlik Harçlığı Tutarları İse Şöyledir; Er harçlığı 2021 yılında 145,60 TL olarak verilmektedir. Onbaşı maaşı ise erlere göre çok fazla fark etmese de 166,40 TL olarak verilmektedir. Çavuş maaşı ise yine rütbesinden dolayı biraz daha fazla olarak 187,52 TL olarak ödenmektedir.

Paralı askerler ne kadar maaş alıyor?

Bedelli askerlik başvurularında 2021 yılında yüzde 57 artış oldu. Bedelli askerlik ücreti de son belirlemelere göre 55 bin 194 lira. Niye? Asteğmen maaşı yükseldi" ifadelerini kullandı.

Iaşe bedeli ne demek?

Bir kuruluşun personeli için yasal sınırlar çerçevesinde yapmış olduğu yiyecek, içecek ve barınma giderleri için vermiş olduğu paraya iaşe bedeli denir.

Asker maaşı hangi gün yatar?

PTT banka kartı bloke edildikten sonra acemi askerliğin ardından gittiğiniz usta birliklerinde Ziraat Bankasına bildirim yapılarak adınıza bir adet maaş hesabı açılır. Ere verilen harçlık her ayın 1'inde Ziraat Bankası'nda kendi adına açılmış olan hesaba aktarılır.

admin

Back to top